De Zilveren Lepel Gits

" De lekkerste grill specialiteiten "

 

 

Welkom

 

Brasserie De Ziveren Lepel werd opgericht in 1987 door Antoon Desmet. Als patron en kok aan de houtskoolgrill maakt hij al meer dan 25 jaar de lekkerste grill specialiteiten. Ribbetjes, varkenshaasje, varkens côte à l'os, ... allemaal op houtskool gegrild. Hiermee won hij een plaats in het "Guiness Book of Records".


Daarnaast biedt De Zilveren Lepel ook andere vlees- en visgerechten aan. Suggesties zijn o.a. de kikkerbilletjes, scampi's, vispannetje, ... Door onze uitgebreide wijnkaart kunnen al onze gerechten gecombineerd worden met een perfect passende wijn. Je kan er tevens genieten van een hartige snack met een lekker streekbiertje.

Over de middag kunt u ook genieten van verse pannenkoeken!


Door het landelijke karakter van het restaurant kunt u proeven van de gezellige sfeer. De Zilveren Lepel is tevens gelegen op knooppunten van fietsroutes. Het restaurant heeft een terras, een ruime parking en is rolstoelvriendelijk. Er is een afzonderlijke speelhoek, zichtbaar van in het restaurant. Klik hier voor foto's. De Zilveren Lepel is open op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Het is ook mogelijk om tijdens de week te reserveren voor groepen tot 35 personen (altijd telefonisch aanvragen).