De Zilveren Lepel Gits

" De lekkerste grill specialiteiten "

 

 

Welkom

 

Brasserie De Ziveren Lepel werd opgericht in 1987 door Antoon Desmet. Als patron en kok aan de houtskoolgrill maakt hij al meer dan 25 jaar de lekkerste grill specialiteiten. Ribbetjes, varkenshaasje, varkens côte à l'os, kip, ... allemaal op houtskool gegrild. Hiermee won hij een plaats in het "Guiness Book of Records". Het restaurant is geschikt voor groepen tot 50 personen.


Daarnaast biedt De Zilveren Lepel ook andere vlees- en visgerechten aan. Suggesties zijn o.a. de kikkerbilletjes, scampi's, vispannetje, ... Door onze uitgebreide wijnkaart kunnen al onze gerechten gecombineerd worden met een perfect passende wijn. Je kan er tevens genieten van een hartige snack met een lekker streekbiertje.


Door het landelijke karakter van het restaurant kunt u proeven van de gezellige sfeer. De Zilveren Lepel is tevens gelegen op knooppunten van fietsroutes. Het restaurant heeft een terras, een ruime parking en is rolstoelvriendelijk. Er is een afzonderlijke speelhoek, zichtbaar van in het restaurant. Klik hier voor foto's. De Zilveren Lepel is open op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Tot 15 augustus open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17u
Na 15 augustus open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17u

Zon- en feestdagen vanaf de middag

 

 

Vanaf heden verzorgt De Zilveren Lepel rouwmaaltijden. Klik hier voor meer info.